Thursday, September 9, 2010

Native Търгове американско изкуство: изкуство Антики


Дали традиционни и съвременни, индиански произведения на изкуството е високо, така подбрани и универсално привлекателни. Индианци изкуството е в основата на много примерен обществеността, както и частни колекции. Хората, които събират Индианци произведения на изкуството могат да бъдат много страстен за своите колекции.
По-стари, по-традиционните индиански произведения на изкуството и културни артефакти не са само почитан и / или съревновавам със съвременни художници, които също се провеждат скъпи като части на изкуството колекции по целия свят.
Изящни Индианци изкуство направено от известни американски индийски художници, като Nampeyo, на грънчаря Хопи, може да повиши калибъра на частен или публичен художествена колекция, доста значително. Iris Nampeyo живели на Хопи Резервация в Аризона. Тя направи добър доход като саксии и ги продава на местно мнения търговия.
А забележителен аспект от работата Nampeyo е, че с течение на времето тя става по-реклама по-заинтересовани от вземане на саксии според древните начини, за разлика от съвременната керамика, че е бил направен от хора, по това време. Качеството на работата си, също така има и интерес и използването на древните техники керамика със сигурност добавят към търсене и високите цени на етикетите си работа.
Ако се окажете на пазара за антики Индианци изкуство, да са готови да платят цената. Особено с индианско изкуство, наличността не корелира с търсенето или разходите, какъвто е случаят с много други високо подбрани видове изкуство.
Теми като ранни украшение направено от мъниста Plains или края на деветнадесети век, кошничарство със сигурност са примери за това какво ще се счита за изключително редки находки в света на Индианци търгове чл.
При избора на различни произведения на изкуството, да сравните стилове, прочетете и научните изследвания. Това е наистина единственият начин да се образоват за различните видове индианец чл. Тогава е време да пазаруват. Както всичко останало, няма да знаете какво е на разположение, ако не отделите време за сравнение магазин.
По време на 1900s много от Индианци изкуство и занаяти, че други народи асоциира с американските индианци започват да се произвеждат с търговска цел, особено от Азия. Тези Индианци фалшификати стана толкова широко, закупени, че няколко милиона долара са взети от американското индийски художници под формата на евтини имитации Native изкуство Америка.
Преди закупуване Индианци антики изкуство е добра идея да изпълняват допълнителни изследвания за автентичността на парче или парчета. Освен ако не сте много добре информирани по темата и имат опит зацапване фалшификати, този вид изкуство може да бъде изключително трудно да се провери от неопитни поглед сам.
Като цяло, събирането на индианец антики изкуството е като събирането на други антични, окончателно и първоначално срок е нещо, което е предварително 1950. Въпреки че името, което е добре известно, може сериозно да повиши стойността на обекта, състояние, изработка и разпространение са фактори, които са също толкова важни.
Все по-често дори опитни търговци, които се занимават с изкуство индианец изкуството е трудно да различим истински антики изкуство от имитация на парчета. По тази причина е особено важно да се изберат за справяне с уважавани източници. За да се гарантира, че вашият перфектен Индианци антични изкуство е реалната сделка е на стойност, че отделихте време, за да намерите такъв известен търговец на картини или музей.
Има специализирани музеи на изкуствата и търговци, които предлагат Индианци произведения на изкуството. Тези организации обикновено са най-голям интерес за насърчаване на Native изкуство и култура. Колкото по-добре на тези институции и организации, имащи пряко инвестират голяма част от печалбите, натрупани от продажбата на творбите обратно в индианска общност.
Когато става въпрос за събиране на Индианци антики изкуството или друг вид изкуство, не го купя, ако не е абсолютно го обичам. Вашият най-добрите парчета ще струва доста пари. Ако не се влюби в едно парче, шансовете са, че няма да се хареса по-добре, когато вече е на стената ви. Така че, да задържа перфектната фигура, ще се радвам, че го.

No comments:

Post a Comment