Friday, September 10, 2010

Арт Търгове: Art Deco


В областта на съвременното изкуство, арт деко играе голяма и впечатляващо разхищавам роля. Силните цветове и метат криви заемаш арт деко марката дръзновение изразена много за развитието и напредъка на съвременните на ХХ век. Арт търгове по целия свят все още се движат много парчета арт деко от различно естество. Ако сте заинтересувани от събиране на арт деко, има много търгове изкуство както онлайн, така и на разстояние, които се занимават основно в арт деко.
През ХХ век декоративни изкуства сближили в това, което е известно като движението арт деко, която се разрасна до влияние архитектурата, модата, визуалните изкуства, както и дизайн. Art Deco Терминът "произлиза от един панаир Светът, състояла се в Париж, Франция, наречен изложение Международната изкуствата Decoratifs et Industriels Modernes в 1925 година.
Въпреки, че движението и план идва от изложение на изкуствата Международната Decoratifs et Industriels Modernes, терминът не е бил широко използван до края на 1960. Особено преди Първата световна война Европа е повлияла върху движението арт деко, че много култури, повлияни и са повлияни от това изкуство движение. Голяма част от света е живеещи в подобни промени в съвременни технологични постижения.
В по-голямата част, движението Арт Деко е предизвикан и вдъхновен от бърз напредък на технологиите и социалните аспекти на началото на ХХ век. Като култура отговори на тези все по-променящите се времена, движението Арт Деко е един продукт на тези съвременни явления.
Арт Деко се счита по принцип да бъде еклектичен вид декоративни модернизъм, че е повлиян от различни артисти и специалните форми на изкуство. Art Deco включва мебели, метални изделия, часовници, стъклария и екрани, както и картини и други фини видове изкуство на парчета.
Стилът арт деко е известен със своята щедрост и flairs епикуреец, които се отнасят към строгостта на културата, предизвикани от Втората световна война I. Силно модели и смели цветове и форми са били използвани, тъй като са много специални мотиви, използвани универсално.
Например, Sunburst мотив е използван във всичко от Радио Сити Музика аудитория зала, снимки на дамски обувки, на Spire от Chrysler Building и редица други произведения на изкуството, архитектурата и дизайна. Други мотиви повсеместно намери в арт деко са активизира форми, на зиг-заг, "Шеврон" модели и метат криви.
На Запад, арт деко загубил пара около Втората световна война, но продължава да се използва по целия път в 1960-те в колониални страни като Индия, където той работи като врата към модернизма. Тогава в изкуството 1980 Деко се завръща в графичния дизайн. Art Deco асоциация с 1930 филм ноар доведе до използването му в модата, така и реклами бижута.
Деко Днес изкуството е почитан от мнозина и отхвърли като стари новини и прекалено ярък от другите. Въпреки, че това несъмнено играе важна роля в историята на изкуството, като с най-изкуство, индивидуални рамки вкуса на индивида тълкуване и харесвате или не харесвате стила арт деко.
Арт Деко е един от най-известните движения чл. Това се дължи основно на широка основа на влияния и влияе изкуства и култури. Тъй като голяма част от света е живеещи в много от същите постижения в технологиите и масовото производство, много от същите идеи и символи са от значение в различни части на света.

No comments:

Post a Comment