Wednesday, September 15, 2010

Евтини Коли под наем


В днешния свят на конкурентна пазарна и убиец на конкуренцията, един клиент не може наистина да предвидят дали сделката той / тя се затваря ще се възползват си или не, през повечето време най-много потребителите, просто отидете на сделки с право да се избегнат всички караница на питане за повече икономически алтернативи или отстъпки. Това важи и за коли под наем, в днешно време, е трудно да се обадя нищо евтини коли под наем, с процента на инфлация на продуктите, продължаващо нарастване на цената на газта е трудно да поддържа цените на продуктите, затова тук са няколко съвета, за да запазите кола под наем евтини , дори и ако всеки друг фактор е право скъпо.
1.Reserve си евтини коли под наем сайтове в интернет, вместо над контра такива. Интернет сайт, предлагат интернет само отстъпки, които биха могли много полезни за вас, евтини наеми кола може да се постигне, като е остроумен, сложи отстъпки като тези за своя полза и вие със сигурност ще спести много.
2.One начин да получите евтини наеми кола е да се опитате да извлечете максимума от вашите наем. Повечето наеми кола изискват от вас да попълните резервоара, когато го върне, така че на път за връщане на наетия автомобил, го напълнете с най-евтиния вид на газ може да намери, ще спестите повече отколкото, когато те карат да плащат за газ на доста висока скорост.
3.If можете, винаги под наем на само един Кар Къмпани, компаниите ви дам евтини наеми кола за наемане често автомобилите си, отстъпки, купони, а понякога дори и мили.
4.Ask на коли под наем, ако можете да обменяте листовки мили за автомобили под наем мили. Това е особено полезно, когато ви мили флаера е на път да изтече, а не само да позволим това да не се оползотворяват, получи евтини коли под наем за него.
5.For евтини коли под наем, опитайте се да направите резервация възможно най-рано, кола под наем; компании дават отстъпки за клиенти, които запазват по-рано.
6.To получите наем на по-евтини, вземете колата си рано сутринта, точно както в магазина се отваря, така че няма да има недостиг на евтини наеми кола, в този момент, на наематели може да ви дам безплатна или маркирани определени ъпгрейд.
7.Look за опаковки, като хотели и отдаване под наем пакети или ако искате по-евтина кола под наем се намери пакет, който включва самолетен билет, кола под наем и престой хотела, тези пакети ви дават големи отстъпки и на трите, така че ако сте на път да го всички, предлагам ви да пакетно споразумение, за да получите максимума от парите си.
8.To получите евтини коли под наем на собствени, цена, да намерите под наем в-ви-си-цена интернет сайтове, които търсят най-добрата възможна сделка с бюджет, който сте им дал, но бъдете внимателни с това, прегледайте историята на компанията първо, преди да влязат в нея, или се уверете, че няма други по-евтини средства, преди да приключи сделката, не забравяйте, след като направите резервацията, не можете да го откажете.
9.If започва да използва автомобила за повече от пет дни се опитайте да намерите седмични ставки от коли под наем, с седмични ставки, шестия и седмия ден са почти винаги сконтираните, за да търсите това, когато сте навън за евтини коли под наем.
10.Instead на бране си под наем на летището, освен пари, като го взема в магазина, това ще намали летищните такси.

No comments:

Post a Comment