Monday, September 6, 2010

Съвети за пътуване до Европа: Германия


За страната
В Република Федерална Германия е най-влиятелната страна в Европа. Той е свидетел на най-спорните факти от историята като нацизма, Свещената Римска империя и на сградата и разрушаването на Берлинската стена. С много прекрасни замъци е богатството на изкуството и културата. Немски е широко говорим език на немски, но външни лица да намерите много английски местните говори особено в общите туристически дестинации.
Време
Времето тук е много непредвидим, тъй като има възможност за дъжд почти всички месеци, за да изпълнява дрехи за това. Април и май са месеците на пролетта, която носи в пълен разцвет на плодове и цветя. Месеца от май до септември има много хубаво време със слънчево небе и предлага най-доброто време за пътуване и сайтове виждам. Хората, които имат страст за спортове като плуване, туризъм, колоездене и може да има най-доброто време тук през тези месеци. Зимните спортове могат да се ползват най-курорти в месеците от ноември до началото на март. Температурите са под нулата и на ден са твърде кратко (състои само от шест до осем месеца) през зимата.
Местните обичаи
Заведения поздравяват с договаряне и да казва Guten етикет. За да кажем сбогом, хората използват Auf Wiedersehen. Гостите се очаква да донесе разкрит и нечетен брой цветя, особено рози, когато посетите някой дом. На разположение на гостите са посрещнати с храни или напитки. В таблицата, домакините кажа "Guten Апети", на които гостите да отговори с "Ebenfalls". Пушенето трябва да бъде по-добре избягват обществените места. Заведения рокля неофициално, но някои поводи като опера, театър, някои ресторанти и социални функции покана за официално облекло.
Електричество
220 V, 50 Hz
Се движат около
Най-добрият начин да се наоколо е закупуването на карти или Добре дошли в града минава, която позволява на клиента да неограничен достъп автобус съоръжение в много градове на Германия. Тя дава и специална оферта за някои туристически атракции. За гъвкавост може да рент-а-кар или да отидете за chauffer леки автомобили. Заедно с наем, ДДС от 16% не се изплаща. Автомобилна застраховка трябва да бъде на разположение преди това в случай на злополука. Ограничението на скоростта в рамките на града е най-вече 50kph и 100kph по пътищата. Девет звезди
Деветте звезди на Югозападна Германия се състои от Баден-Баден, Фрайбург, Хайделберг, Карлсруе, Хайлброн, Манхайм, Пфорцхайм Щутгарт, и Улм. Те се считат за едни от красивите градове на Европа. Всеки от градовете, играят жизненоважна роля в културата на Германия. Баден-Баден е няколко от най-добрите курорти, а също и е вторият по големина в Европа опера и концертна зала. Фрайбург е известен като исторически център на града и е известен с калдъръмени mosiacs, открити потоци и древните алеи. Хайделберг е световно известен замъци и Германия най-старият университет. Карлсруе е на известния музей център за изкуство и медии. Внимавай за различни развлечения по поречието на река нектара на Хайлброн. Пфорцхайм е столицата на часовници и бижута. Щутгарт е символ на театри и опера. Улм е родно място на Алберт Айнщайн, а също така дом на най-високата hurch Spire в света.
Пътуване
Националната авиокомпания, която обслужва Германия Lufthansa. Bwelin-Tegel Airport се намира на 8 км от града и отнема около 20 минути, за да се добере до там. Налице е осигуряване на безмитните магазини, банки, поща, заведения за хранене, конферентни зали, както и коли под наем и туристическа информация за пътниците.
Друг зает летище е на летището във Франкфурт, който се намира на 13км от центъра на град. Автобуси отнеме около 20 минути, за да отида там. Такситата са на разположение по всяко време. Железопътната мрежа Intercity на летището предвижда международни услуги за Унгария, Швейцария и Австрия. Облекченията, давани тук са безмитните магазини, гардероб, ресторанти, банки, конферентни зали, поща, коли под наем и туристическа информация. Не заминаването данъкът се начислява върху пътниците.
Тези, които желаят да пътуват по море могат да ползват ферибота връзки с Финландия, Литва, Холандия, Латвия и Норвегия.
Eurostar предвижда железопътната услуга и от Белгия, Франция и Обединеното кралство. Резервации могат да се подават по телефона. В Интер-железопътни предлага неограничено пътуване втора класа влак в срок от 29 европейски страни. В Eurailpass предлага неограничени първото пътуване класа влак в рамките на 17 европейски страни. Евросити и междуградските влакове имат ресторант на борда, осигуряване на храна и напитки. Intercity Express са насочени към бизнес класа и предоставя услуги като напълно оборудван офис, конферентна отделения и др туристическа над 17-годишна възраст може да носи на алкохол и тютюневи изделия с тях в рамките на допустимите граници.

No comments:

Post a Comment