Saturday, September 11, 2010

Christie's в Амстердам


Има толкова много добри партиди за търг през това лято в "Кристис" в Амстердам. Има много от Petrus Паулус Schiedges нарича плават на открити водни че е масло върху панела. Това се очаква да продаде за повече от две хиляди евро.
Има и друг много за търг на Christie's, която е на един зает канал близо до холандския град. Тя е рисувана от Джоузеф Bles. Джоузеф Bles е холандски и той е подписал картината "J Bles". Тази картина трябва да върви за около хиляда и петстотин евро.
Albertus Verhoesen е холандски и рисуват прекрасни картини нарича добитък в Слънчев ливада. Картината е създадена през 1845 година. Тя е за търг в Амстердам на това лято Christie's. Тази картина ще се продава за повече от хиляда и двеста евро.
Луи Smets е 19-ти век белгийските. Живописта му на теглени от коне-шейна на замразени транспорт е в тръжна това лято в "Кристис" в Амстердам. Възможно е тази картина може да се извлече шест хиляди евро.
Има хубава картина на немски Йохан Готлиб Ердман наречена Runaway превоз, който е от 1844 година. Той е един от лотовете за продажба на Christie's в Амстердам. Това е доста голяма картина на 59,5 х 89 cm. В аукционната къща мисли, че може да се продава за до пет хиляди евро.
Най-скъпата картина на търг в "Кристис" в Амстердам през това лято, се нарича определяне. Определящ е рисувана през деветнадесети век от Авраам Хълк. Картина с маслени бои и се очаква да се продава за до двадесет хиляди евро.
Всички от петте най-живопис на лятната търг на Christie's в Амстердам са рисувани от холандски художници. Мисля, че ми харесва Jan живопис Cossaar изобразяващи играят в снега, след училище, по-добре, отколкото аз като живопис право Bollenveld от Антон Dircks. Те изглеждат като те ще продават на подобни цени.
В маслената живопис на езерото в панорамен алпийския пейзаж от швейцарски художник Йосиф Яков Zelger е много голяма и много красива. Хареса ми стила, който той използва за създаването му. Christie's смята, че тази картина ще се продава за 5-7000 евро.
Имаше по-малко от двадесет много, че оценките Christie's ще търг за по-малко от хиляда евро. Намерих един от най-евтините картини, изброени в каталога, е, че на един клоун с две жълти топки. Тя наистина не говори с мен на всички и аз не съм изненадан, че ще продаде за един от най-малките суми.
Аз всъщност харесва холандски художник Симон Марис "живопис с маслени бои от тикви, грозде и бъз. Картината е подписана и могат да стигнат за по-малко седемстотиневро. Саймън Марис живял 1873-1935.
Друго произведение на изкуството на търг в "Кристис" в Амстердам е литография отпечатани цветове от 1978 година. Художникът е Брам ван Велде и той е подписал парче си с молив. Наддаване за това парче може да достигнат хиляда и шестстотин евро. Този художник е много лошо за детето. За първи път влезе в един стаж като художник през 1907 г. в Хага.
Друга картина, която ще се продаде на търг на Christie's в Амстердам това лято е цвете Натюрморт с хризантеми. Тази живопис с маслени бои е рисувана от Вилем Elisa Roelofs. Той е от Хага и картини трябва да върви за около хиляда и седемстотин евро.

No comments:

Post a Comment