Wednesday, September 8, 2010

Съвети за пътуване до Европа: Холандия


За страната
В Лятото е прохладно, а зимите тук са тежки с някои шансове за снеговалеж. Валежите може да се очаква във всеки месец от годината. Холандският е официален език тук. Английски, френски и немски език са другите езици, които се говорят, от които английският е широко разпространен. В кутия от спешни повиквания 112.
Култура
Ръкостискане е широко се практикува под формата на поздрав. Въпреки, че депонирането не е задължително, но е по-добре да плати кръга фигура в ресторанти и таксита. А скромен подарък трябва да се приема в къщата на домакина винаги когато е поканен за хранене. Неформална дрехи се носят на дневна база, но хората се очаква да се превърне в formals на социални функции и интелигентни ресторанти.
Пазаруване
Грънчарство на Делфт, Makkum и Workum е, трябва да купите. Сребърни от Schoonhoven, кристали от Leerdam и диаманти от Амстердам, са силно препоръчва.
Понеже сайта
Apenheul предстоятеля парк е място за посещение, която е дом на повече от тридесет вида бозайници. Остава затворен през зимата. De Hoge Veluwe е най-старият и най-големия парк на Холандия. Велосипеди могат да бъдат използвани за изследване на 5 500 хектара от парка. Paleis Het Loo е прекрасен дворец заобиколен от градини и остава отворена целогодишно с изключение на официалните празници.
Електричество
230 V и 50 Hz
Пътуване
Националната авиокомпания, която работи в Холандия е KLM Royal-холандски авиолинии. Тя се свързва с почти всички големи градове на Европа, Северна Америка и Азия. Amsterdam Airport е център за много международни и местни полети. Тя се намира на 15 км от града и отнема 20 минути да се добере до там с влак. Авиокомпанията, KLM, предвижда автобусна линия на всеки 15-30 минути, който приема пътници до някои от най-известните хотели на града. Автобусите на обществения транспорт може да се възползва прекалено, за да достигне дестинацията. Влаковете се свържете с Амстердам на Централна гара и Zuid станция. Такситата вземат туристи в почти всяко място. Летището функции безмитните магазини, банки, душове, бизнес център, бебешки стаи и коли под наем.
Ротердам летище и летище Айндховен са 8 км от града. Влакове и автобуси на всеки 15 минути работа за транспортиране на пътниците до техните хотели. Съоръжения като безмитни магазини, заведения за хранене, коли под наем, и интернет може да се възползва в тези летища. Не заминаването данък се прилага на пътниците във всеки един от тези летища.
Основните морски пристанища са Хук от Холандия, Влисинген и Rotteradm. Стена линия, P & O фериботи и DFDS SEAWAYS предоставя фериботни услуги да стигнем до Холандия.
Ако пътувате с влак, Eurostar осигурява най-добрата услуга и се свързва с всички големи градове на Европа. Тя осигурява висока степен на услуги. Добра оферта, представена на редовно и да ги използват те трябва да бъдат наблюдавани от време на време. Неизползваните билети са лесно възстановяват. В Интер-ЖП абонамент може да се купи да се възползва от неограничено пътуване втора класа влак в срок от 29 европейски страни.
Най-клас пътна мрежа свързва Холандия с мнозинство от градове в Европа. Те са добре поддържани и знаци са поставени на всяко място за безопасно шофиране. 120kph е ограничението на скоростта по време на шофиране по магистрала. Много автомобили занимаващи агенти съществува, ако избират за автомобили под наем. Някои от тях са Avis, Europcar и бюджет.
Колоездене е също голяма транспортни средства в Холандия и е неделима част от ежедневието. Туристите могат да наемат цикли от летището или други доставчици на услуги с пари-депозит.
Безмитните Точки
1. 200 цигари или 50 пури или 100 пурети или 250 грама на тютюн2. 50 грама на парфюмерийни и 250ml на тоалетна вода3. Един литър на алкохол или 2 литра на пенливо вино или вина, алкохол и два литра на не-газирани вина4. 100гр на чай или на 40 грам на чай5. 500 гр кафе или 200 грама на екстракт от кафе

No comments:

Post a Comment