Thursday, September 16, 2010

Съвети за това как да извлечете максимума от един бюджет за наем на коли


Бюджет коли под наем са спасител на пътнически, да бъдат блокирани на едно място и от скъпи база такси. Но с конкурентен пазар днес, аз няма да се изненада, че от опити за наемане на автомобил ти свърши отдаване под наем на косачка вместо това. Е, не може би една косачка, но понякога, и голямата част от времето, хората, които ви помогне в коли под наем просто не са най-добрите си интереси в ума, така че можете да плащате един камион с пари за басейн на отчаянието. За да избегнете това тук са няколко съвета, за да получите бюджет, от бюджета на наем на автомобил.
1. Ако не сте претенциозен с бюджет под наем кола, опитайте се да получите кола под наем бюджет чрез сайтове, които ви позволяват да коли под наем в собствения си цена. Тези фирми ще се опитат да получите най-добрата сделка за кола, която ще получите и може просто да хвърля в неограничени километри и ъпгрейди, всичко това, без да харчите допълнително стотинка от бюджета.
2. Потърсете пакет сделки, лети-диск атмосфера, или лети-диск, повечето от тези пакети давам големи отстъпки за наеми, но не го правя с една авиокомпания, авиокомпании, въпреки че не са удобни наистина по-икономичен начин да отида, бюджетът им за наем на коли цените са едва бюджет, и са склонни да бъдат по-високи от тези от външни фирми.
3. Използвайте интернет, за да резервирате кола под наем. Ах, в интернет, какви други добри да го осигури? Да има наеми бюджет автомобил по Интернет, което може да ви даде по-добра сделка. Някои бюджет коли под наем обекти, дори да се стигне до интернет само отстъпки. Освен, че можете лесно да получите подобрения и в зависимост от сезона, най-малко една-кар компанията е длъжна да има специална оферта, която може да ви помогне да спестите пари, плюс, можете да наемете автомобил в уюта на собствения си дом, ритъм, че !
4. Питайте за отстъпки, които могат да бъдат приложими за вас, не забравяйте, дори когато сте вкара най-добрата сделка, все още, че един последен ров на възможността, че един от вашите кредитни карти, поддръжка на компанията и предоставят отстъпки или че си често програма махало или военна служба може да сложи това в бюджета под наем бюджета кола, си заедно изстрел, но си заслужава да опитате.
5. Повечето наеми бюджет кола са ниски за поддръжка, така, когато коли под наем, проверка на всички страни за щети, и искам да кажа всяка страна и всяко ъгълче и пролука на този автомобил, не забравяйте да уведоми наемателя на тези, така че да имам навик да плащам на обезщетение след като се върнете колата. Освен това, опитайте се да проверя всички аксесоари, стъкло, радио, спирачки, колани и т.н., за да се запознаете с тях, а също и да се провери дали те работят, както и предишните върхове, може да бъдете таксувани за това, ако не информира тях.
6. Сега ние преминаваме предмет на застраховане, понякога свой собствен автомобилна застраховка покрива коли под наем, така че да видят видите, преди да купите застраховка от отдаване под наем фирма. Бюджет кола под наем застраховка не струва много, но ако вече имате един защо да купя друг? Автомобили под наем застраховка винаги се изисква, когато коли под наем.
7. Друг спестяване на пари съвет е да вземете колата си рано сутринта, да го направи така, че фирмата е само откриването, това е така, защото по това време повечето от наеми бюджета кола, не са били върнати още, и можете да получите ъпгрейд за по-ниска цена.

No comments:

Post a Comment