Friday, September 10, 2010

Съвети за пътуване до Европа: Италия

За страната
Италия, родно място на тестени изделия и пица предлага широка гама от решения за произведения на изкуството любители на опит. А умерен климат съществува тук с много горещо лято и не толкова студена зима. Времето е най-добрият през пролетта и есента с приятна температура и живописна гледка. По това време на годината, мястото не е наситен и много неща могат да бъдат ползвани и в свободното време. В кутия от спешни повиквания 112. За пожар повикване 115 и за линейка повикване 118.
Култура
Италия е широко разпространен и е официален език. Английски език не е много познат на местните жители. Семейните връзки са от изключително значение тук и по този начин социалните courtesies означава много за местните жители. Има голямо влияние на Римокатолическата църква на културата тук. Има високо съдържание на хлор в чешмяна вода, така че бутилираната вода се препоръчва за отседнал годни по време на пътуването. Тъй като Италианската се говори по широк мащаб, е силно препоръчително да научите няколко общи фрази, италиански, които могат да бъдат от полза. Социални събирания покана за официално облекло, но може да се облече в casuals друго. В някои религиозни места, без ръкави, риза и къси панталони се гледат накриво. Така че те са по-добре се избягва. Портмонета и портфейли трябва да е добре охраняван и в случай на кражба, полицията трябва да бъдат информирани за инцидента.
Понеже сайта
Първото нещо, за да се провери е Наклонената кула в Пиза, където олимпийският произход. На места като музеи и художествени галерии, фотография, особено флаш фотография е ограничен. Проверка на билети на гишето за повече информация. Италия трябва да бъдат открити majorly пеша за задълбочено гледане на всички красиви сгради и паметници. Треньори и влаковете са добър вариант да стигнете до един туристически обект.
Пазаруване
Магазини тук са отворени от 9 до 20:00, затворени за обяд. Качеството на стоките е страхотно, въпреки че цените са много по-малко. Теми като кристали, дантела, кожа добро, и бижута могат да се купят в магазините. Не забравяйте да се държа за получаване. Депонирането на 10% е прието заедно с услуга данък върху сметката. Италия е символ на топ дизайнери по света, за да не купуват дрехи и аксесоари, за да актуализира вашия гардероб. Круизи са официални срещи от вечерта, за да гарантират, да си купя един коктейл рокля или някои официални тоалети, макар casuals могат да се носят в друг момент.
Електричество
Прилага се напрежение е 220 волта и честота 50 Hz.
На път
Alitalia е националният превозвач на Италия. Много други полети се свържете с Италия от САЩ, Канада и Австралия и има голяма конкуренция за привличане на пътници дава широк спектър от предложения за пътници. Рим Летището е разположено на 26 км от града и отнема 45 минути до отида там от летището. Влаковете се свърже директно към гара Термини, откъдето може да се вземе такси да стигнем до местоназначението си. Безмитни магазини, банки, коли под наем и ресторанти са на други услуги, предоставяни на това летище. Милано е друг известен летището тук, което е на разстояние 45 км от град.
Бриндизи, Анкона, Неапол и Венеция са главните морски пристанища на Италия. Италианската държавни железници свързва много европейски градове. Но, Eurostar предоставя най-бързия влак услуга.
Ако изборите за шофиране, не забравяйте да извършват международни шофьорска книжка и международен сертификат застраховка. Пътищата свързват Италия с Франция, Австрия и Швейцария. Много услуги са осигурени автобуси от съседни страни.
Безмитните Точки
1. 200 цигари или 50 пури или 100 пурети или 250 грама на тютюн 2. 2 литър вино и 1 литър спиртни напитки (над 22 на сто), или два милиона литра на подсилено или пенливо вино 3. 50 грама на парфюмерийни и 250ml на тоалетна вода; 500 грама кафе или 200 гр на екстракт от кафе (ако е над 15-годишна възраст) 4. 100гр на чай или на 40 грам на чай 5. Подаръци не повече от Ђ89.96 (ако влизат в тях от една страна от ЕС), Ђ175 (ако влизат от трета страна от ЕС).

No comments:

Post a Comment