Monday, September 27, 2010

Арт Търгове: Реколта Фотография


Стара фотография ни дава поглед в миналото, и помага да се позволи на хората да придобият известни познания за света преди нас. За разлика от много от колекциите, които се считат за телбод на художествена колекция, реколта снимки са наистина уникално изследване на близкото минало, както и много епохи на сегашната цивилизация са дошли да допринесат своя дял от това, което прави до реколта фотография. Въпреки че не е най-голямата група на търг материали с художествена стойност, те все още оценяват за техните спомени за минали събития, а дори и елементи, свързани с реколтата видове фотография, са включени в търга за тези неща.
Камери и оборудване, фотографски книги и фото картички преди 1940 г., и дори Viewmaster макари са приемливи парчета на търга материал. Всички тези неща са допринесли за цялостната история на филма, и дори като на кино пое водеща роля в областта на културата, снимката е все още е щапелни на тази система, които са в основата на всичко. Голяма част от това, което изглежда да има най-голяма стойност са тези снимки, които идват от епохата предхождащи тази революция в киното, и още по-назад с тези снимки заловени година веднага след изобретяването на фотоапарата. Някои от тях са такива стандарти, които ние сме свикнали на това, е само част от нашето минало, и ние трябва да знаем, че тези неща имат стойност.
Това е с оглед на това, че един по-добре да се възползва от вродената си струва от снимките, които може би са привлекли техните очи, и да бъдат най-подготвени за изкуство търг с реколта снимки като фокусът малко на научните изследвания е в ред, особено ако желаете да получите максимума от парите си за една планирана покупка. Колкото и всяка друга аукцион, на покупката и продажбата на реколтата може да направи снимки на различни места, и че дори включва чрез Интернет. Днес пазарите са широко отворени с много и различни примери от предишни епохи, както и констатацията, че снимка, която наистина може да плени вашето внимание може да се окаже труден процес и си струва усилията.
Има много организирани аукционни къщи, които извършват дейност, всеки ден, които биха могли вероятно да бъдат от услуги за вас и вашите нужди за изкуство решите да осъзнаят по-ясно, и ще можете да научите много от консултация с експерти по тези въпроси. В по-голямата част, покупка и продажба на изкуството чрез търгове може да бъде лесен процес с правилното количество време и средства, изразходвани в правилните места, и винаги можете да се върнете към научни изследвания, когато се случи да се чувстват претоварени от сложността на наддаването може да получи с тези видове опит в живота.
Това е, когато се има предвид стойността на едно парче, че вече притежавате, че консултациите с един оценител може да бъде от голяма помощ, и по-професионално от тях ще излязат от пътя си да получат най-общо за вашия продукт. Когато се концентрира върху точно това, което желаете, можете да се по-добре адаптирани към намирането на тези нужди изпълнени по-адекватно, и ще имате нужда от страхувайки се от система от правила, когато става дума за изкуство търг. Колкото повече изследвания, които сами се ангажират с, толкова повече си заслужава времето става и толкова повече ще може да си пари работят за вас.

No comments:

Post a Comment