Monday, September 20, 2010

Как да получите кола под наем

Как да получите кола под наем
Има какво още да се наемането на автомобила от това просто да го запазва и плащат за това, за да сте сигурни, че получавате най-добрата сделка, следвайте тези стъпки и съвети.
СТЪПКИ:
1.Choose 3-4 коли под наем фирми, които отговарят на вашите изисквания и нужди, да направите това чрез телефонния указател или чрез интернет, не забравяйте да сканира всеки възможен посредник, преди да направите избор, не искате да пренебрегват най-добрите автомобили наем, защото сте се отегчиш от търси
2.Contact агенцията и да поиска за техните специални оферти, местоположение, наличие, пикап сайтове, цени, специални цени, хотелски и самолетни партньорства, допълнителни такси, застраховки и всичко, което можеш да се сетиш, че може да помогне на по-ниски, което имате да платите за Вашата коли под наем, или какво ще направи за наем на коли по-удобен за вас.
3.Choose един пикап точка; намеря някой, който е близо до вас, така че няма да бъде излишна, някои фирми плащат за наем на коли за кабината яздя трябва да се вземат някои те взема в дома или на летището, за да ви отведе да си под наем.
4.Pick кола, в зависимост от вашите нужди, намери кола, която се събираха всички хора ще са в него, и ако вие сте сами просто използвайте един компактен, някои по-високи наеми за по-големите превозни средства.
5.Максималното Следващото нещо, което да прави, след като сте напълно решено, на която да се вземе, не забравяйте да го резерв, някои коли под наем включват резервационна такса върху цялостното под наем, някои го правят, за да бъде една допълнителна такса, трябва да се отнася също така и изложени за това, когато получите кола под наем.
СЪВЕТИ
За най-добрите предложения за вашите пари Ето някои съвети, когато гледам, намиране и уреждането на коли под наем.
1.When получаване на коли под наем проверите за налични подобрения, без заплащане, ще искате най-добрата сделка, така ще искате най-добрата кола, за да направите това, трябва да отидете пикап колата си рано сутринта, когато други автомобили не са върнати още, този път няма да има недостиг на икономиката автомобили и фирмите могат просто да ви дам един ъпгрейд за по-ниска цена.
2.Get интернет кола под наем. Този тип имоти предлагат интернет само отстъпки, а понякога дори приема намери колата си собствени методи цена, където можете просто да ги даде на бюджета и те ще намерят най-добрата сделка за вас, плюс ли навик трябва да отида някъде да се получи под наем .
3.Fill на газова бутилка, преди да върне колата си, коли под наем ще ви таксува, на доста висока цена, разходите за газ, необходим за запълване на резервоара.
4.Look за пакети като муха-карам-престой или муха-устройство, тези ще ви големи отстъпки за наеми и нещо повече няма да се налага да се тревожите за други детайли като един хотел или авиокомпании, всичко е там. Можете да намерите тези пакети трябва да туристическите агенции.
5.If си редовни пътници отстъпка или свободен полет е на път да изтече, има някои коли под наем компании, които предлагат обмен на тези отстъпки на отстъпки за коли под наем, въпреки че по-рентабилно да лети само с честите си флаера отстъпка, ако си ще изтича така или иначе, защо да чакаме?
Това са само няколко от нещата, които ще трябва да се знае, но винаги помни да бъде досадно, да зададете въпроси, попитайте за отстъпки, единствената причина, поради която хората не получават по-добра стойност за нещата, които купуват е, защото те са стеснява да попитам.

No comments:

Post a Comment