Thursday, September 9, 2010

Пътуване съвети как да се държави: Исландия

За страната
Официално известна като Република Исландия, се намира в Северозападна Европа. Състои се от о-в Исландия и отдалечените малки острови в северната част на Атлантическия океан между Гренландия, Норвегия, Шотландия, Ирландия и Фарьорските острови. стъклен ледниците на Исландия, горещи минерални извори, гейзери грандиозно, активни вулкани, лава полета, зашеметяването водопади и заснежените планини, наистина го прави земя на оригинал "на огън и лед".
Исландия е един много голям остров с уникален ландшафт, който е здрав и цветни с черна лава, червен сяра, горещи гейзери синьо, реки, водопади, заливи, фиорди и зелени долини. Столицата на Исландия е Reykjavнk което също е най-големият град на Исландия. Почти половината от населението живее в Исландия около Reykjavнk. В популярните туристически атракции са центрирани също се съсредоточи върху този град. Най-известната атракция е Gullfoss двойно-диференцирани водопад, който се тръгна с изключителен дъга и горещи извори на Стори Гейсир.
Хората могат да се чудя какво може да се направи в Исландия. Ако чуете на списъка ще бъде удивен, че има толкова много неща за вършене и да видите тук. От гледане на китове за шик глоба трапезария, туризъм, тъй като най-голямата европейска ледника Вахтнайокутъл, които извършват риболов в реки, конна езда, рафтинг, изследване на ландшафта на сняг скутер, пазаруване проектиране износване, Лятно слънцестоене фестивал, посещение остров Grimsey да пресече Северния полярен кръг , селскостопански посещение на средновековната Stong и какво не, списъкът е безкраен.
Население & Езици
Населението на Исландия е само 299 388 и на официалния език се говори е Icelandish. Английски, скандинавски езици, немски са също широко разпространен.
Електричество
Напрежението е 220 V и честота 50 Hz. Видовете ползваше са кръгли съединители ПИН закрепване и "Шуко" контакт и контейнер със странични заземяване контакти.
Географско месторазположение
То се намира в Северозападна Европа. Състои се от о-в Исландия и отдалечените малки острови в северната част на Атлантическия океан между Гренландия, Норвегия, Шотландия, Ирландия и Фарьорските острови. Това е стратегически разположен между Гренландия и Европа
Климат
Климатът на Исландия могат да се обозначават като умерен, с влажни и хладни лета и меки зими и ветровито. Най-високата регистрирана температура е 30.5 ° C (86.9 ° F) на 22-ри юни, 1939 година в Teigarhorn. Най-ниската температура е -38 някога ° C (-36,4 ° F) на 22-ри Януари 1918 година в Grнmsstaрir и Mцрrudalur.
Местните обичаи
Както всяка друга държава Исландия има собствен митнически също и нормални courtesies трябва да се спазват. Договаряне е прието. Посетителите се приканват да домовете, когато в командировка и нормални courtesies трябва да бъдат наблюдавани. Хората плащат особено внимание на външния си вид и, като за повечето западни страни, ежедневни облекла е широко приета. Такси за услуги са включени в сметките голямата част от времето и съвети не се очаква.
АтракцииРейкявик атракции - Hallgrimskirkja църква, Националния музей на Исландия, Ботаническата градина и Ейнар музей Jуnsson
Пътуване
Със самолет - Националната авиокомпания на Исландия е Icelandair която работи на много internationsl дестинации като Амстердам, Балтимор, Бостън, Копенхаген, Франкфурт, Глазгоу, Халифакс, Лондон, Минеаполис, Орландо, Осло, Париж, Стокхолм и Вашингтон, както и други забележителности в лятото само. Други международни авиокомпании, опериращи от Исландия включва климатик Гренландия (уебсайт: www.airgreenland.gl) и Исландия Express (уебсайт: www.icelandexpress.com).
Други, предимно скандинавски, превозвачи също извършват услуги. Някои авиокомпании като Condor и Corsai, извършва полети през лятото. Полет също работят на Фарьорските острови и Гренландия по време на летните месеци. Основни летище е международно летище Кефлавик (KEF), намиращи се на 31 мили южно от Рейкявик.
Безмитните Точки1. 200 цигари или 250 грама на други тютюневи изделия2. Един литра спиртни напитки и 1 литър вино, или 1 литър спиртни напитки и шест литра бира, или 1 литър вино и 6 литър бира, или 2,25 литра вино3. Хранителни продукти до 3 кг не повече от kr13 0004. Разрешение от поста Telecom & власти са необходими за безжични телефони, дистанционни управления или радиопредаватели. Тя не се изисква за мобилен телефон GSM
Забранени предмети
Un-консерви, месо или млечни продукти, наркотици, порнография, огнестрелни оръжия, боеприпаси, оръжие, яйца, растения, застрашени видове, фойерверки и алкохолни напитки, които съдържат повече от шестдесет процента алкохол.

No comments:

Post a Comment