Tuesday, September 14, 2010

Автомобили под наем, качество през годините

Националният Наем на автомобили е една от най-старите и пионер в кола под наем бизнес. В 56 години на бизнеса, на автомобили под наем, въведен за първи път сред най-известните, от един от начините наем функция, за тези хора, които ще искате да наемете кола в един град и да я оставите в друг, което го прави по-удобен за наемателя.
Автомобили под наем, е и първата кола под наем дружеството да компютризират своята резерва операции. С въвеждането на "Телемах" компютри, за да им система, резервиране процес AHS подобри преминаване към по-бързо и безпроблемно отдаване под наем.
И тъй като дерегулиране въздушния транспорт през 1976 г., което води до увеличение на разходите за пътуване авиокомпания, автомобили под наем, даде на единни ставки за кола наематели, които са избрали отдаване под наем на автомобили, а не летенето.
Национален автомобили под наем също е една от най-ранните дружествата за започване на корпоративни бизнес сметка през 70-те години. Чрез тази програма, Национална се фокусира върху корпоративните пътник по-голяма степен, отколкото всяка друга компания. Това е и първият в отдаването под наем на индустрията да започне на програма за наемателя. Това е и първият да се използва електронна наеми автомобил и работа с компютри, за да правят сделки по-бързо; те наричат това "Емералд Club" и "безхартиено Express договор за наем". В "Емералд проход" Програмата дава възможност на клиентите за избор на автомобили, които те искат, с електронна лекота, заобикаляйки наем на извънборсови пазари, и да ги качва на пътя си по-бързо и по-ефективно. В "Избор Наем процес" Освен възможност на клиентите да изберат точната кола, която те искат, и "QuickRent", която дава без Емералд членове на клуба да пропуснете наем на борбата, когато извършват онлайн сделка.
Национален кола под наем вече е свързано с много различни фирми, всички клиенти за подобряване на отдаване под наем на опит. Тези дружества включват, Air Canada, въздушни мили, Air France, Аляска Airlines, Alitalia, Америка Уест Airlines, American Airlines, АТА авиолинии, Delta Airlines, Continental Airlines, Гранична Airlines, Хавайски Airlines, Iberia авиокомпании, Средния авиокомпании, Lanchile, United Airlines и Northwest Airlines всички като редовни пътници и мили / км програми, които могат да се прилагат за коли под наем, както и някои от тези авиокомпании дори считат националните коли под наем мили, за въздушни мили.
Други филиали включват бряг хотели и курорти, които дават по-ниски цени за национални клиенти, които остават в техните хотели, Хилтън Семейството на хотели, които остават ухото 250 HHonors формата им Хилтън отличие точки и мили, за всеки наем от национален коли под наем, както и като American Express, който Ви позволява да печелите точки, когато сте записали се за тяхната програма за национално коли под наем.
Освен всички отстъпки една черта, която ще придобие чрез своите филиали, Национален кола под наем предлага широка гама от превозни средства, за да избирате, класовете на автомобили, който би могъл да наема представляват национална автомобили са безкрайни, вида на превозното средство, че Вие ще бъдете в състояние да наемат се класифицират като subcompact, компактни, среден, в пълен размер, премия, луксозни, спортни полезност, мини ван и кабриолет.
Национален автомобили под наем също така имат специални оферти за своите клиенти, една от които е "последната минута промоции да отида", която предлага различни промоции всяка седмица на различни места. Другите специални, "Голямата проценти интернет - книга напред специални" дава отстъпки обикалят тези, които запазват своите автомобили в началото на интернет. Цените уикенд стойност - книга напред специални предлага по-ниски ставки през уикенда. Народният автомобил също така предлага интернет само отстъпки и книга пред специален, която се прилага за мини ванове и джипове.

No comments:

Post a Comment