Friday, September 10, 2010


Арт търгове за скулптури са чудесен начин за намиране на нови изкуството за Вашия дом или офис. Обичам да чета в сайтове за онлайн търгове за хубавите скулптури. Аз открих някои много интересни елементи, когато аз, Äôve погледна.
Имаше една скулптура, продавани на иБей наскоро, че е имал право на любовта. Изкуството търг за тази скулптура отиде над прогнозната стойност. Произведението е червено и синьо и са изработени от многоцветен алуминий. Френският художник, AOS име е Робърт Индиана. Изкуството търг, изброени в точка и шест метра висок, шест фута широк и три фута дълбоки.
Хареса ми една зала позиция, че е изсечен от дърво, което намерих в един онлайн аукцион чл. В дърворезба изобразен игриво носят катерене на ела. Имаше малки мечета издълбани в един от клоновете. Клоновете бяха там, за да служи като дреха куки и имаше дори едно огледало на парче в издълбани дъбови листа, предназначени рамка.
Имаше един изискан скулптура от руски художник, че е бил продаден наскоро в едно изкуство търг. Темата на скулптурата е един бар Mitzvah момче и в средносрочен е мрамор. Мисля, че мраморни статуи изглежда толкова безкраен и елегантен. Това е една отлична среда за една скулптура.
Съпругата на художника Ицхак Danziger подписа сертификат за медни скулптура съпруга си завършен през 1969 година. Danziger е израелски артист. Произведението изглеждаше много абстрактни за мен. Случаят обаче не е много добре в изкуството търг и продадени за по-малко от това, AOS оценява на стойност.
Намерих много бронзови скулптури в онлайн аукциони чл. Повечето от тях са на хора, но тези, които ми хареса най-добрите са абстрактни. Моят любим е абсолютно Хари Bertoia бронзова скулптура призова Буш. Това парче е известен също като мозъка или Корал. Наддаването за това произведение на изкуството в изкуството търг започва на тридесет и девет хиляди долара. Той знаех, AOT получи кандидата.
Видях особен интерес от бронзовата скулптура търгове изкуство за животински фигури. I, AOM не сте сигурни дали причините, те знаеха, AOT се кандидати са заради предмета или заради цената. Бронз е скъп средно за един художник, за да работят в и отнема много от обучение, за да се владее.
Имам един любим скулптор стъкло. Неговата работа се отнася и за толкова много в онлайн аукциони изкуство, което може би никога няма да притежавате част от неговата работа. Дейл Chihuly е великолепна. Има постоянни съоръжения на огромни работата си по целия свят.
Crystal скулптури приличат повече paperweights за мен. Онлайн търгове за изкуство стъкло представителства на животни и морски живот са наистина чист. Моята любима търг изкуството наскоро беше за ръка издухано стъкло медузи. Той е магически.
Хареса ми друга онлайн търг изкуството за оптични кристали, които са били превърнати в произведение на изкуството от художника Кристофър Ries. Произведението е бил малък и призова Lotus. Тя ще изглежда така доста по добре осветени дисплей случай.
I, AOM ревнив на купувача, че получава покана за тази скулптура техните собствени. Те няма на парче в изкуството търг за малко под хиляда долара. Този художник използва елементи на чиста, ясна доведе гласове кристали от Schott стъкло технологии на Duryea, Пенсилвания. Това е наистина невероятно изкуство. Неговата работа е видно място в много галерии и дори на летището Колумб в Кълъмбъс, щата Охайо.

No comments:

Post a Comment