Sunday, September 19, 2010

Как да получите отстъпка От отстъпка Наем на автомобили

Как да получите отстъпка От отстъпка Наем на автомобили
Отстъпка коли под наем са толкова трудно да дойда, а в последно време, наеми отстъпка кола просто значи, че плащат по-малко за нещо по-малко, и ви позволява го кажем, понякога, когато плащате по-малко за наем на лек автомобил, вие се окажете с нещо, което изглежда по- като камион един земеделски производител, отколкото на автомобил. Трудно е да се излезе с бюджет приятелски под наем, така че как да получите отстъпка за наем на коли тези дни? Ами ето няколко съвета за увеличаване на стойността на парите си, рент-а-кар мъдър.
1.А добър начин да се същество, може да получи отстъпка автомобили под наем е, след като се върнете колата, запълване на резервоара с най-евтините не-име на газ може да намерите, не за отмъщение или нещо подобно, а защото коли под наем компании, изискват клиентите за запълване на газова бутилка, преди да го върне, и то не, че ще я попълни за вас с компанията помпа, но по-висока цена, сега ние не искаме това, така че не забравяйте да попълните вашия танк, преди да се върнете колата.
2.To получите отстъпка от наем отстъпка кола, направи началото на резервации, коли под наем някои компании дават отстъпки или свободно ъпгрейди за клиенти, които запазват своите коли по-рано.
3.When не планирате да използвате кола под наем за повече от пет дни, или по-дълго, да поиска от наем на служебен автомобил, ако можете да получите отстъпка кола под наем за седмичен курс, повечето компании предлагат отстъпки за шестия и седмия ден на седмицата наеми.
4.Ask вашата туристическа агенция, ако можете да получите отстъпка кола под наем, ако придобие пакети като муха престой-диск или плават-диск. Повечето туристически агенции, както и хотели предлагат тези програми на намалената цена, какво е добре за това е, че можете да получите отстъпка и те застрелям 02:58 птици с един камък.
5.When отидеш на кола под наем компания, да ги питам, ако можете да получите кола под наем отстъпка в замяна на своя чест мили флаера, това е добре за тези мили, които са на път да изтече, така че, вместо да ги хвърлят далеч искате получите един последен употреба за тях.
6.One начин да се получи отстъпка автомобили под наем или може би само най-добрата сделка за парите си е да се търсят места или наем на фирми кола, която приема един предварително определен бюджет. Това е, когато посочва пари сте готови да платите за коли под наем, най-а-кар компании кола ще ви дам програма, която има най-голям наем отстъпка кола и най-добрата сделка за вас, разбира се, че си струва да се знае, ако компанията има история на измама, в този ден и възраст, не можеш да вярваш на хората, че наистина много с вашите пари, проверка на колата, преди да резерв.
7.Ask отдаване под наем фирма за наеми отстъпка кола, когато често автомобили под наем в тяхната фирма, те са най-вероятно ще даде отстъпки или свободно ъпгрейди, ако винаги под наем с тях.
8.Get наеми отстъпка кола от резервиране на автомобил чрез Интернет. Най-а-кар фирми имат интернет само отстъпки, които може да ви спести много пари, вижте наем на фирма, която има най-голяма отстъпка за една и съща стойност.
9.To получите отстъпка за наем на коли ъпгрейд, опитайте ще вдигнат колата си точно както на магазина се отваря, ще има недостиг в икономиката на автомобили и най-вероятно ще получите безплатен ъпгрейд, когато те не могат да дадат ти колата, която са запазени.

No comments:

Post a Comment