Friday, September 24, 2010

Арт Търгове за теглене


Арт търгове за теглене са категоризирани в антична, модерна и съвременна. Античен рисунки са всички чертежи, които са били произведени преди 1900 година. Модерните чертежи трябва да са създадени между 1900 и 1949. Съвременни рисунки са рисунки, които са създадени от 1950 до днес.
Има много съвременни рисунки, изброени в чл търгове, които никога не получи кандидата. Има много причини за това. Една от основните причини е, че началният оферта е настроен толкова висока, че като обезсърчава интерес. Имаше едно изкуство търг за рисунка, която е създадена през 2000 г., че представените Джеймс Дийн приветства Елвис Пресли на небето. Началната цена за това изкуство търг дванадесет милиона долара. Аз не съм изненадан, че не получи кандидата.
Намерих друга писалка и рисуване мастило и изкуство търг, че е бил регистриран за много повече, отколкото си заслужава. Оригиналът листинг започва от $ 825,000.00 и когато тя не се продава, художникът намали цената до $ 545,000.00. Той предлага на авторското право на дизайна, който според него ще се трансформира и за графика, плакат или поздравителни картички.
Имаше едно изкуство търг за рисунка, че е закупен през 1971 г. в Лондон, че е много добре. Продавачът на чертеж наследен от дядо му, който е на първоначалния собственик. Той започва на наддаването на разумна $ 599.00 и изготвянето последен продават в изкуството търг за над дванайсет хиляди долара. Той свърши страхотна работа и описва Заснемане на рисунката.
Античен рисунки в изкуството търгове може да събере много на интереси. Видях един чертеж на двама мъже в голи, че е изготвен през 1800 върви повече от единадесет хиляди долара. Този чертеж е мастило и перо и да са имали кафяви измиване и следи от въглен по линии на черен молив.
Бях много взети с антични рисуване, направени от сър Франсис Грант през 1832 година. Рисунката в изкуството търг на жена и дъщеря си в Шотландия. Рисунката е един подписан оригинал и продавани в продължение на две хиляди долара. Надявам се, че тя завършва в рамка и окачени в една колекция от подобни парчета. Беше много хубаво.
Друга причина, че изкуството търгове за теглене не се продава е, че те са изброени в грешната категории. Намерих няколко съвременни парчета, които са били включени в Античния категория. С толкова много конкуренция в изкуството търгове, е важно да се уверете, че всеки детайл се забелязва.
Модерните рисунки са много любимите ми търгове чл. Исках подпечатаните Дега видях в тръжна процедура, но това е начин за излизане от бюджета си. Аз съм сигурен, че човек, който завърши с най-високата оферта в Художествената търг, ще се влюбиш и съкровище.
Добре известни рисунки художникът може да донесе много пари в онлайн аукциони чл. Ако заглавието на изкуството търг съдържа думите оригинален Пикасо, например, той е сигурен, да отиде над две хиляди долара. Ако елементът е подписан, той може да отиде за още много други.
Аз наистина харесва рисунка намерих в едно изкуство търг от един художник, че съм запозната с. Художникът е Патрик Caulfield и той озаглавен му рисунка грозде. Той използва цветни моливи върху черна хартия в края на 1980. Този чертеж, продадени за откриването оферта, $ 4,250.00.

No comments:

Post a Comment