Tuesday, September 7, 2010

Съвети за пътуване до Европа


За страната
Финландия е страната на островите, езера и гори. Модерният столица на Финландия е Хелзинки и е пълен с музеи и галерии. През лятото, слънцето залязва никога тук и обратно в зима.
Култура
Докато във Финландия, поздрави местните жители с ръкостискане. Хората тук са много запазени и не отвори лесно. Оставете обувки извън къщата, когато отиваш в дома на някого. То е прието да се изчака до тост се отглежда на масата. Домакин поставя препечен хляб, като казва "kippis" или "skol". Хората рокля небрежно-голямата част от времето.
Пътуване
Финеър е националната авиокомпания на Финландия. Други авиокомпании, които летят за Финландия, са Air France, Air Canada, Cathay Pacific, американската авиокомпания, British Airways, KLM, Швейцарската авиокомпания, Lufthansa и United Airlines. Основните летището на Финландия е Хелзинки летището. Това е 19 километра от град и отнема около 25 минути, за да стигнете до града от летището. Финеър предоставя автобуси за пътниците. Таксита и хотелски треньори също са на разположение. Облекченията, давани на летището са безмитните магазини, коли под наем, банкови, сервиз резервация за хотел, конферентна зала, ресторант и един мултимедиен център. Други от Хелзинки летище, има около 22 други летища и Синята 1 е вътрешният авиокомпания, която действа в рамките на Финландия. Броят на време евтини оферти са обявени от авиокомпаниите. Предварителна проверка на такива оферти ще се окаже от голяма помощ.
Ако реши да отиде на брега на морето, фериботните услуги се предоставят и на големи пристанища са Naantali, Vaasa и Турку. Тези фериботи свържете с Росток, Kapellskдr, Grisslehamn и Travemьnde. Някои от круизи предлагат малки кабини, заедно с предоставяне на храна, ако пребиваващи граждани на борда през нощта.
Влаковете от Санкт Петербург и Москва може да се качва. Всички влакове са чисти и много удобни. Рент-превозвач влакове също работят във Финландия. Пътуване с влак се окаже евтин и ефективен, а също и големи възможности за да се наслаждавате виждат очите. Наличност на неограничен оферта Пътуване с влак на "Интер-ЖП абонамент или Eurailpass. Има оферти за възрастните хора и децата, да ги проверим.
При пътуване по суша има шансове за движение в една лосове или отглеждане на северни елени. В такива случаи полицията трябва да се докладват незабавно. Вихър рог за малки причини трябва да се избягва. Дръжте колата си в дясно. Бензиностанции приемат кредитни карти. Закона за предпазен колан и за пиене при шофиране трябва да се спазват стриктно. Допълнителни предпазни мерки трябва да са взети, ако приемате каравана заедно. Национални свидетелства за управление или от международни шофьорско разрешително и застраховката на колата трябва да бъде там с теб през цялото време. Треньор услуга е на разположение и се свързва с дори и отдалечени места. Такситата могат да бъдат наети на летището и ж.п. гари и депонирането се обидили тук. Вижте агенти в Хелзинки, които управляват рент-а-кар бизнес за наемане на автомобили.
Безмитните Точки
1. 200 цигари или 50 пури или 250 грама на тютюн или 100 пурети2. 50 грама на парфюмерийни и 250ml на тоалетна вода3. 2litre на алкохолни напитки от по-малко от 22 обемни процента или 1litre на алкохолни напитки от над 22 на сто от обема 2litre на пенливи вина и 16litre на бира4. 100гр на чай или на 40 грам на чай и екстракт от същността и 500 грама кафе или 200 гр на екстракт от кафе или същество
Тютюневи изделия и алкохол може да се извършва от хора над 18-годишна възраст. Земеделски и хранителни продукти трябва да се избягва. Някои лекарства изискват рецепта за проверка. Огнестрелните оръжия и остри предмети са строго забранени.

No comments:

Post a Comment